Chceš se ve svém těle cítit skvěle a mít pevné  zdraví, ale nevíš kde začít? Ztrácíš se v množství informací, které kolují po internetu a rád bys vše vzal za správný konec? Náš komplexní program tě tím provede krok za krokem. Navíc ho právě teď můžeš vyzkoušet zcela zdarma!

Konzultace s odborníky, zdravé a chutné recepty, tréninková videa, vzájemná podpora, živá vysílání, každodenní inspirace a motivace. To a mnoho dalšího najdeš v naší VIP skupině. Tak na nic nečekej a připoj se k nám!

< Zpět


VITAMÍNY VE SNÍDANI S NOVOU

VITAMÍNY VE SNÍDANI S NOVOU

Na tento živý přenos jsme se opravdu těšili. Tématem naší konverzace s moderátory byly vitamíny a jejich potřeba v jednotlivých obdobích v roce. Prvotní nervozita z vystupování v televizi se zlomila ve chvíli, kdy nás na Nově přijali s úsměvem a v přátelské atmosféře. Celý rozhovor byl nakonec velice příjemný a věříme, že jsme divákům předali mnoho užitečných rad.

Řeč byla například o nejvhodnějších zdrojích vitamínů nebo jejich individuální potřebě v průběhu života. A připravili jsme si také malé překvapení. Fresh z lisovaného ovoce a další podobné nápoje mohou být výborným zdrojem vitamínů, ale pozor na množství obsažených kalorií. To se totiž často vyrovná několika kusům ovoce, které bychom normálně najednou určitě nesnědli. Příčinou je narušení vlákniny při výrobě těchto nápojů, kvůli kterému se nedostaví pocit sytosti.

Takže vitamíny rozhodně ano, ale čím přirozenější a méně zpracovaný zdroj si vyberete, tím lépe.