Chceš se ve svém těle cítit skvěle a mít pevné  zdraví, ale nevíš kde začít? Ztrácíš se v množství informací, které kolují po internetu a rád bys vše vzal za správný konec? Náš komplexní program tě tím provede krok za krokem. Navíc ho právě teď můžeš vyzkoušet zcela zdarma!

Konzultace s odborníky, zdravé a chutné recepty, tréninková videa, vzájemná podpora, živá vysílání, každodenní inspirace a motivace. To a mnoho dalšího najdeš v naší VIP skupině. Tak na nic nečekej a připoj se k nám!

< Zpět


JAK SI ZACHOVAT ZDRAVOU MYSL BĚHEM EPIDEMIE NA CNN PRIMA NEWS

JAK SI ZACHOVAT ZDRAVOU MYSL BĚHEM EPIDEMIE NA CNN PRIMA NEWS

Velmi nás potěšilo, že jsme se mohli v této náročné době podělit o několik užitečných rad s tak velkým publikem, jaké mají hlavní zprávy CNN Prima News. Lenka za oblast psychiky radila, abychom i během izolace hlavně zůstali v kontaktu s našimi blízkými, nebyli na celou situaci sami a mohli vše s někým sdílet. Také upozornila na to, že byť na tak zásadní omezení svobody v dnešní době nejsme zvyklí, pořád to není boj o přežití v podobě války nebo podobné katastrofy. Neztrácejme proto hlavu a zkusme to společně vydržet.

Já jsem k třem vládním P přidal tři S, na které bychom se všichni měli zaměřit, abychom si udrželi fyzické i duševní zdraví. Kvalitní a dostatečně dlouhý Spánek, čerstvá a vyvážená Strava a pobyt na Slunci. To jsou základní pilíře naší imunity dostupné pro každého z nás a jejich využití nestojí příliš mnoho času, úsilí ani peněz.